segment: u follow i, i follow u

Assalamualaikum...pada ai niy,malam niy,saat niy aku nak masuk segmen yang terakhir b4 aku balik sekolah n sbb follower aku dah low sgt buat beberapa hari niy(xmeningkat)...ok xsah byk ckap aku nak masuk segmen niy..kat bwah niy ade banner cumill so korang nak join sekali bulih la klik je kat banner niyh okeyh??


syarat-syarat nye ialah...
Letak banner diatas dalam post korang dan caption 'jom join ramai-ramai'
Tittle post mestilah 'segment u follow i, i follow u'
U follow blogger yg join segment ni then that person wajib follow u semula.(baru adil)
Tag dua orang yang bertuah and let them know about this segment.
Finally copy link dan letak link ni dalam post korang ye.
http://areenthemonster.blogspot.com/2011/12/segment-u-follow-i-i-follow-u.html

Ok juz this...n b4 terlupa aku nak tag 2orang yang comel :

*!!..✿ Eiqa Azra ✿..!!
*!!..✿iedaa ✿..!!

bye2..

7 comments:

dhikriezaty love said...

hye...dah follow... follow alik yer... :)

athiQistina said...

from the same segment (:
done followed .

Aziatun Najihah Amran said...

dari segment ni gak , dah follow awak :)

beby said...

http://eydakairol.blogspot.com/2011/12/segment-u-follow-i-i-follow-u.html

azLiNa MiLan HasHim said...

milan daaa follow belog anda ! =)

Victoria Michael said...

dari segmen nie gak... follow blik yer.. :)

http://mchllias.blogspot.com/

lovetoamirah said...

dari segment yang sama . done follow :)