Ahhhhh!!!! Kemana sUme fOlloWer Aku????

Assalamualaikum..sume aku nak tanye korang satu bnde nape erk follower aku xnampak kat main blog aku...hanya namapk 2 orang je...tapi kat dashboard die tulis 45 orang follower..nape jadi camni...aku xnak...

(KEPADA BLOGGER2 YANG FOLLOW AKU TUH LAU KORANG XNAMPAK MUKA KORANG KAT MAIN BLOG AKU,AKU MINX MAAF SGT2 SBB AKU POM XTAU NAPE JADI CMTU)
pening sgt2...sbb bukan ini yang aku mintaaa...rase nak nangis la plak..sape2 yang pro sal blog niy tolong sgt2 kasi tau nape jadi cmni...Help Me Guysss... nak kate internet slow x..nak kate ape2 rosak xjugak pastu ape yang rosak aku xtau...hadussshhh sakitnye kepala..


so...sape yang follow aku tuh kan..jgn trase hati ye..sbb muka korang xde kat situ..ape2 pom aku HARGAI korang yang follow aku..LUV U GUYS ...:)


2 comments:

shazwan: said...

sabar ye awk. ade kwn2 sy mcm tu jgk dulu. tp lama2 dia elok balik. entah lah macam mana. btw, sy follow awk. keep posting tau xD

aziha ismail said...

thanzz ye awk..:D
harap2 cmtu la...saye pom naik gilerr japp takut2 org ckp ape lak kite dah follow die tapi xde pom lam blog tu..sbb sye newbie kat sini...huhuhu