Laptop ade jantina jugak ke?? jom lihat..

Assalamualaikum...hahahaha,biar aku ketawa lu...lucu sgt2 sbb ade kod yang boley bantu kite tau jantina laptop/komputer kita..mula2 aku ckapla lam hati niyh..aiik bulih caye ke?? laptop ade jantina ker??bnyak betol soklan yang aku kompius tentang mengetahui jantina lappy aku..hohoho
tapi kata orangkan lau xcuba sah,sah kita xtau so aku pom cuba laa...tgk2 mmng menjadi ..
korang nak tau x jantina laptop aku??hahaha (buat muka buduh je ahak2)..jantina laptop aku perempuan la..huhu sbb pemilik nya sah2 perempuan kan??
 so lau korang nak cuba buat sbb nak tau jantina lappy korang.. cam aku dah tau..huhu
 copy kod kat bawah niy...blom terlupa korang bukak lu notepad yag ade lam lappy korang tuh...
niy kod nye

CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"
dah?? lpas tu korang save,save type ALL FILES ye...lpas tu korang letak kat save as file name nama niy "love u.vbs" n save ..(ingat file tu korang letak kat dekstop ye senang ckit nak cari)
Lps tu plak korang Double-click kat file tu n enjoy the gender of your lappy..hehehehehee
(this untuk orang yang stresss)
okey sblom aku ucap bye2 aku harap korang cuba ye..n jgn lupa tinggalkan komen aku nak tau jugak jantina lappy korang..ntah2 bulih jadi besan....ahaks2 ..(gura je) bye2..



FOOT NOTE: lau suara yang keluar tu suara laki tu maknanya lappy korang laki la maknanya... lau suara perempuan  plak lappy korang mmng la perempuan...:) enjoy it with word "I LoVe U"

3 comments:

D'ya Marshmello said...

wahh menjadi la, thanks ya for sharing ;) keluar sore perempuan, ngehehehe

jom singgah ;P
LATEST ENTRY : Masa Kecik-Kecik Dulu [Part 1]

aziha ismail said...

@D'ya Marshmello
HEHEHE...sama la..boley kite dgr perkataan 1 love u ari2 kan??huhhu

zack hackers said...

kalua korang nak dengar nama bf korang tukarkan i love u kepada nama bf korang huhuhuhuhuhu