"Segmen Najwa : Jom Menjala Follower!"

Assalamualaikum....ai niy nak masuk lagi segmen..segmen yang dianjurkan oleh Najwa orangnya cantik manis tau..kat bwah niy banner nye macam perutusan diraja kan??hohoho


About me:

Juz a simple girl yang minat,obses "pink"..hu3
Suka sgt2 shopping..tapi window shopping time biasiswa xmasuk lagi..hohohoho
Byk ckp(tu mami aku yang sllu ckp) :p
Suka giler2 novel keluaran Alaf21,Tapak kaki,Prima,Novelis dll..
Seorang setiausaha pengawas yang spotim.. (tangan di dada mata di ats :p)
 ok juz tu ye najwa...

so sape2 yang nak join segmen niy jom here we go skrang..tarikh tutupye ade kat banner atas tu..n untuk maklumat lanjut korang pergi tekan je kat banner tu...bye2..

saya tag : Nadhirah
: Dak cik
: Halimatun Zainon

1 comment:

shazwan: said...

dari segmen yg same.

follow sudah lama

jmput2 lhaa singgah ke belog shazwan ye.

http://tehtarik93.blogspot.com/2011/12/segmen-najwa-jom-menjala-follower.html