All in Pink..

Assalamualaikum...selamat malam opsss silap dah pagi rupanye aku tulis niy dalam kul 1 dah nak masuk 2pagi..hehehehe mesti korang pikir ape yang aku buat tgh2 pagi buta niy xtidoq lagi ke???(tukar dialek la plak aku niy huhuhu)
sbnrnye aku xderk buat ape3 pom juz duk baring atas katil so aku pikir dari duk atas katil n duk berkhayal bnde xjadi baik aku update blog kan??? ade faedahnya huhu!!
Firstly aku nak korang tgk tajuk kat ats tu..da cuba sebut kui3 "All in Pink" kan..so mesti korang dah tau ape yang aku nak tulis kat entri aku niy...korang tau x bilerr aku aku mula2 sukakan warna pink niy?? aku mula2 minat n suka gilerr warna pink niy start aku form1 kan mase tu dah matured skit dari darjah 1 hingga darjah 6 aku niy boleyla dikategorikan sebagai "tomboy" suka sgt main dgn laki..orang laki naik ats pokok mmng aku pom ade same xtau la ape nak jadi kat aku time tu..tapi best tau..untuk information korang tomboy2 aku pom manja mengalahkan adik bongsu tau :p hehehehe ayat tu mami aku yang selalu ckp ..tapi sekarang manja tu dah kurang sebab aku hanye manja dengan lappy aku je...n diary luahan hati aku plak ialah Blog tercinta aku ayat gedixx tu :p hahahhaha...so aku nak tunjuk barang yang aku nak ia jadi milik aku kat korang first ialah tel blackberry..aku rase dah xboley panggil blackberry kan sebb kebanyakan sekarang niy warna dia pink je so kite kene panggil ia 'PinkBerry' huhuhu tula trademark aku sume pink kawan2 sekelas n sekolah pom panggil aku "aziha si budak pink" dah la aku minat giler2 pink sume barang sekolah aku pink pipi aku jugak pink tu yang org panggil cmtu tuh.haidooo pelik2kan ..tapi aku suka lol...(ayat gedixx lagi niy ;p huhuhu)

cantikkan bagi aku model tel niy cantik tapi ynag lebih superb ialah warna die hohoho... 
barang yang kedua aku nak ialah benda niy


wahh cantik glerr...niy IPAD5 yang aku giler2 kan sgt...tapi nak dapat niy memng tipis la peluang diew dsbbkn ayah aku dah beli galaxy tab kat aku>>>>


yang niy la...yang niy punya wrna itam tapi ape3 pom aku bersyukur..dengn ape yang ade  n impian aku nanti besar aku nak miliksebuah rumah n sebuah kereta lamborghini
yang sgt aku idam-idamkan slma ini...

kereta yang mewah harga pom wooow boley tahan bapak mahal!!!! tapi aku harap ade rezeki aku boley pakai kereta niy..aminn insyaallah
dan yang last ialah sebuah rumah banglo yang pastinya rumah itu mempunyai suasana yang aman okeyh??


tapikan kalau boley aku nak rumah aku warna pink tau..tapi takut2 suami aku xkasi (da pkir pasl suami???) apela aku niy kan...angan2 mat jenin je tau...hehehehe
n biliknye mestilah macam mana sekalipun mesti warna PInK xderk tolak ansur punyerr...


Bilik impian aku..makbulkan la ya allah aku nk bilik niy sbb bilik niy cantik gilerr...aku harap impian aku termakbul..opsss aku lupa yang aku ade satu lagi bnde yang aku nak iaitu Lappy yang warna pink sbb yang aku skrg warna itam asyik2 itam...sstresss lerrr..

tapi aku harap2 korang jgn la pulak anti dgn aku sbb aku niy obses giler tgk pink..hihhihi takut2 korang xnk kawan ngn aku sbb korang ckp pink niy"ntah ape2 ntah"tu pom ko boley minat..tapi ollzz yang pentim kn aku bahgia dgn dunia fantasi aku...ok out dulu..salam..