Segmen: Saya Suka Freebies Ini Kerana....

Assalamualaikum ai niykan dua Segmen sekali guss aku masuk ..huhuhu
tamakkah aku??? aku rase x :D sbb aku hanye masuk untuk enjoy je dapat follower..yang segmen niy dari abg apit (Fiz Graphic)punyer..Freebies die cantik tau...aku suka sgt..:)

photobucket
lau korang nak join baik cepat sbb segmen niy abiz malam niy tau..so cpat2 korang tekan kat banner tu okeyh..

Freebies yang aku minat,suka n dah amik pom..hohohoho 
tgk kat bwh sume..:D
> Doodle Blogger Muslimah

>Doodle muslimah kenyit mata
>Doodle maskot teddy bear comel


Saya suka freebies niy kerana:

  • Doodle niy dibuat dengan penuh kasih sayang oleh abg apit untuk blogger2nye yang setia...huhuhu :D
  • Freebies yang diberi oleh abg apit tahan lama di blog xreput pom....hohoho
  • Abg apit buat freebies niy pakai hati sbb tu doodle yang apit buat kreatif dan cantik :D
  • Abg apit kasi doodle niy free sbb tu minat sgt "Free of Charge"gitu..
tu je sbb musababnye,ok...guyzzz bubye..jumpa lagi di lain entri yang HOT!!..huhuhu



7 comments:

Gen2Merah said...

wahhh, orgg pempuan memang suka ber doodle kan.. cute2 plak tu.. ehe

salam ukhuwah.. ada masa singgah2 lah blog Gen2merah ye..

aziha ismail said...

@Gen2Merahhehehhe...thanzz ye sbb sudi singgah sini...betol kot org perempuan suka berdoodle...sbb die cute gitu...huhuhu

cik jiehah シ said...

comeii,.. :)

Niena Sofea said...

Salam Aziha ..

Niena tag Aziha untuk contest ni ..

nienasofea.blogspot.com/2011/12/contest-blog-saya-ringan-comel-kemas.html

aziha ismail said...

@Niena Sofea
thanzz ye..

YNA said...

salam kenal budak comel :)

aziha ismail said...

@YNA
hehe...xcomel mane pom...tapi thanzz ye..huhuhuu