Jom Tambah Follower

Assalamualaikum korang sume...tgh buat ape tu...tgh berblogwalking kerr???? nak ikut boley x??? hehehehe
malam niy kan time aku duk godek2 update terbaru kwan2 blogger aku kat dashboard tu kan aku ade terbace satu entri yang sorang blogger yang cantek manis niy tulis dalam die punye blog.Die masuk segmen yang dibuat oleh Lulu Caldina...so aku pom bace la entri niy lpas tu aku xtau la nape tangan aku niy rase gatal je nak masuk..hohoho tapi lau tangan aku xgatal pom mmng aku nak masuk huhuhu (cover2 malu)..ok fren lupakan apa yang aku mengarut kat atas tu ye :p. Kite sekarang hanye focus kat tajuk yang aku kasi kat ats tu ye...(bile mase aku serius niy??)hahaha
sekarng tgk kat bwah niy la banner die cantikkan??? Tuan yang menulis niy pom cantek jugak :p (masuk bangkul angkat sendiri) xla gurau je..truly mmng banner niy cantekk la..same dengan yang buat segmen niy kak Lulu.. :D
Oleh sbb musabab aku nak masuk segmen niy ialah 

1) aku nak ramai kawan

2) aku nak orang knl sape die aziha ismail so xla aku duk sorang kat sini ;(

3) aku nak femesss (hohoho gile glamorr niyh :p) gurau jela..

4) nak mengeratkan lagi tali silaturahim maklumla kan follower aku bukan byk sgt pom :D

5) aku new blogger sini yang duk main i follow u & u follow i lagi..huhuhuhu

 &



aku rase juz 4this lau korang teringin,terminat,tersuka byk "terr" la aku niy...huhu.. korang cepat2la masuk ye sbb segmen niy tarikh tutupnye pade hari AHAD (11.12.11) menjelang tengah malam lpas tu cpat2 potong reben penutupnye ye...hihihiihi ok la..juz this lau nak info lagi byk juz Klik!!! Klik!! kat banner yang cantek kat ats tu ye...sekian Terima Kasih ...Wassalm..Luv u Olz..

20 comments:

Nafisya Ismail said...

segmen sama.. follow my blog ye.. thanks! hehe

Rahmah Ram Ram said...

As salam...salam kenal dan singgah dari segmen yang sama...selamat berblogwalking... :)

kepunyaan kuh ;]] said...

join blog anda..

http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

Mya said...

salam singgah dari segment yang sama. jum follow2:) btw nice blog tau:)

http://sweettedy.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

aziha ismail said...

10Q olz sbb sudi singgah n follow blog usang ziha niy ye..:D

huda raihana said...

salam perkenalan. dari segmen yang sma ^________^

http://www.simpledoubletriple.co.cc/2011/12/jom-tambah-follower.html

aziha ismail said...

huda raihana thanzz sbb sudi datng kat blog niy ye...:D

DiDiE eLa said...

dd jenguk sini

http://nshuhailahz.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

secret Ash said...

Follow awk :)

http://secretash.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower-by-lulu.html

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena sudah follow kamu ..

Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

(Klik iklan Churp2 Niena ye.. )

Jom daftar churp2 di blog Niena ,untung dengan hanya 1 klik .. Earning Churp2 lebih laju naik daripada nuffnang .. =)

rais said...

hai.. join ur blog dr segmen sme. follow my blog ok! thanks. hehe
http://iejais2325.blogspot.com/

gmiDOTstudent09 said...

join sini
http://speechless009.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

Cik Aya said...

follow kamu jom follow balik


http://skyjuiceforever.blogspot.com/2011/12/segmen-i-jom-tambah-follower.html

Marina said...

marina terjah sini dari segmen lulu... :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

Syieda™ said...

salam kenalan..syieda dtg dari segmen akak Lulu.. jom ke blog syieda.. @_@

http://lovestory313.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog akak Lulu .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Areliff said...

datang dari segmen folow2 lulu..jemput2 la ke sini ye hehehee..Areliff Dot Com

Rara Shisa La said...

dah follow sini . salam perkenalan :)

http://rarashisala.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower-bersama-lulu.html

Ana Adni Collection said...

Hai.. Singgah dari segmen same..
Dah follow awak...
Mari singgah blog saye plak... Follow lah sekali ye...
http://ana-adni-collection.blogspot.com

deen azmee said...

as-salam..

singgah dari segmen lulu caldina..

http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html