KISAH 1# :PENGORBANAN SEORANG KEKASIH

Assalamualaikum...korang tau x tetiba je aku niy dapat idea nak kumpulkan tentang pengorbanan cinta kekasih..aku pom xtau nape hati aku terdetik nak kumpulkan cite cam gini..ape2 pom niy cite yg pertama...yg  aku nak tujukkn kat korang...samaada korang pernah baca atau pom x..jom kite layannn je..sedeyyh..tapi aku terharu dengan laki cam gini..lau la aku dapat BF cam gini kan best...tapi ade lagi ke laki cam gini zaman sekarang niy???
Wallahualam..:-| 
by the way jom kite sama2 baca n amik iktibar dari cite niyh..



GF : awak , saya cemburu la kat kawan2 saya ..

BF : cemburu ? kenapa ?

GF : BF diorang selalu bagi hadiah , belikan rantai ,
cincin , baju , bawa diorang jalan2

BF : maafkan saya ye . sebab saya tak mampu nak
bagi semua tu kat awak .
saya tak berharta awak ...

GF : awak jangan la macam ni .. apa awak bagi dah
cukup pada saya .. percayalah ..

BF : tapi awak tetap mahukan semua tu kan ? sama
macam kawan2 awak ?

GF : awak ... maaf .

BF : tak apa la . =]
( suatu hari BF menerima berita bhawa GF telah
kemalangan dan mengalami kecederaan teruk dan
mengakibatkan GF hilang penglihatan .. )

Selepas beberapa minggu .. GF telah sedar dan
telah pulang ke rumah . Dia membaca sepucuk
surat yang di berikan oleh seorang nurse sebelum
GF pulang .

Sayang , maafkan saya kerana selama ini tidak mampu menjadi seorang kekasih
yang terbaik pada awak . Saya tidak mampu berikan kemewahan pada awak . Saya
tak dapat bahagiakan awak dengan kemewahan saya . Sayang , hari ini awak melihat
dan membaca surat ini dengan mata saya . Hanya ini mampu saya berikan pada
awak sayang . Jaga mata ini seperti mana awak jaga diri awak . Dengan mata ini
nanti .. awak akan bejumpa seseorang yang akan menyayangi dan akan memberikansegala yang awak mahukan . Maafkan saya.


 

okeyh..da selesai baca...cmne cite tu?? sedeyy kan?? tapi lau korang ckap cite niy xsedey..mgkin hati korang tu xbrape sensitif la...huhuhu lau cam aku niy nak menitis daa air mata ...huk3 pecah lubang...
ok la guysss tunggu cite yang lain plak ye..cayunx ckit...hahahhaa bye2




2 comments:

Areliff said...

takde terasa ape2 he3..kene adaptasi ke drama baru ade feel macam ombak rindu tu :)

Aziha Ismail said...

@Areliff
ade2 jela areliff niy..huk3