rindu bertamu kembali..

Assalamualaikum...lamanya dah tak conteng2 kat dalam ni....rindu sangat2 kat blog ni tapi nak buat macam mana dah takde masa kan? sibok dengan exam lagi almaklum budak sorang niy sPm candidate la..korang doa-doakan la ye...
korang baca tak tajuk kat atas tu...jiwang semacam je ceewah..hahaha
tu baru ckit tau...tapi sejujurnya aku rindu kat seseorang ,,ya allah rindu sangat ...korang tau tak sape??
korang ingat tak aku pernah tulis sal dia nak baca tekan SINI ....dah tau kan kenapa aku rindu sangat kat dia...rindu ni ..rindu yang takkan aku redakan sebab dia dah tak de kat dunia niy tau...setiap hari dan setiap malam sekarang ni boleh katakan aku rindu sangat kat dia...oleh sebab terlalu rindu kan aku cari mesej dia dalam fb yang dah beribu -raban kat bawah tu...dan last-last alhamdulilah akhirnya jumpa...aku start dari awal baca mesej kitorang tu....sedar tak sedar bibir aku ni tersenyum sendiri tau...itulah bertapa aku rindu kat dia..kalaulah dia ada kat depan aku time ni memang aku dah peluk dan dah cakap jangan tinggalkan aku...aku masih ingat lagi mesej dia  yang paling aku suka baca  korang nak tau?? niy die bagi aku romantik la haha bagi korang no comment..:)
ILYSMH..korang tau tak ape? I LOVE YOU SO MUCH HONEY ya allah terasa aku nak dengar lagi perkataan tu biar segala rindu yang dah berais niy pecah je....tapi sayangnya aku dah tak boleh dengar dah macam dia cakap...sbb bagi aku tak de sape pom yang boleh gantikan dia dalam hidup aku kecuali jodoh aku sendiri..ya allah aku doakan dia sentiasa gembira di sana...semoga mu mencucuri rahmat keatas kekasihku yang tersayang....kalau korang pernah rasa kehilangan bukan dicurangi atau ditinggalkan sebab ada orang ketiga tpi ditinggalkn disebabkan ajal maut yang memisahkan terasa amat perit sangat-sangat lepas tu korang tau pulak ketika korang duk still kat ostel lagi...ya allah terasa hati niy nak jatuh berkecai je..tapi mujur iman ni masih menebal dan masih ingat kan allah swt ...dapat lagi pujuk hati yang gundah gulana ....masa tu aku cuba tersenyum depan kawan-kawan aku..sebab aku kan happy-go-lucky girl tapi akhirnya time aku duk sorang-sorang kat branda air mata aku jatuh dan apalagi nak aku menangis terisak-isak kat situla dan kawan aku pom datang aku cuba tersenyum tapi tak boleh... akhirnya aku terpaksa cerita ...kawan aku selalu cakap kalau kita rindu kat dia,dia pom rindu kita...kalau macam tu syukur la...tapi aku harap ia betol :)
tapi aku janji dengan siri akut yang aku akan pergi kekuburnya jika aku berjaya suatu hari kelak...
ape-ape pom terima kasih kepada yang sudi baca luahan hati yang tak sebrapa ni...assalmualaikum..Al FAtiHah kepada arwah Muhammad Afiza -1996-2012...

1 comment:

wan nur said...

jemput join contest pertama saya untuk memeriahkan lagi. http://wannurrr.blogspot.com/2013/11/contest-im-diva.html :)