Cikgu jangan marah saya ye

Assalamualaikum...hai2 peace yo! awak2 semua perasaan tak dah lame aku xbercoret2 dalam niyh??? perasaan tak?? lau tak perasan malas nak cite (ayat gedix seketika)hehehe..okey aku nak mulakan entri aku niy dengan bismillahirrahmanirahim & selamat menyambut hari maulidur rasul harap korang semua sihat ye...aku nak cite sikit dengan sekolah baru aku yang sangat2 best la boleh dikatakan...Oleh sebab aku niy second intake aku kena buat banyak sangat kerja sekolah ....aii kerja sekolah oh kerja sekolah kenapa ko banyak sangat??? takkasihan ke kat aku?? cikgu pliss jangan marahkan saya kalau saya tak buat kerja sekolah bukan sebab saya xbuat cuma saya xsempat...lau boleh saya xnak buat apa2 yang boleh buatkan saya tak siap kerja sekolah cuma dah peraturan asrama saya kena ikut....maafkan saya cikgu tersayanggg... (amik hati cikgu sikit hehe)...
korang tau tak dalam kelas aku hanya ada 7 orang je girl termasuk aku...skit je kan yela aku kan amik elektrik kat sekolah teknik tu...tapi laki2 dalam tu so sweet...caring sangat termasuk la rakan2 ku dalam asrama macam family...aku sayang korang sume..tapi kan akhir2 niy aku sangat merindui rakan2 dan cikgu2 ku yang duk kat sekolah lame..aku sayng korang sangat2....





okeyla korang walaupun kat mane kita aku harap kita sama2 berjaya ye kalau ade rezeki harap kita berjumpa lagi...kepada semua aku nak tamatkan cerita yang sangat "sedih"niy....bye2..jumpa lagi ye..

2 comments:

Anis Adila Aris said...

sama la ngan akak waktu sekolah dulu..
dalam kelas ada 8 org je perempuan.. :D

sabry oppa said...

Nice ") nice ") like :) like :)

entry yg best n blog yg superb!
hanya mampu berkate wow!!!!!

http://sabryoppa.blogspot.com/
http://shaberry92.blogspot.com/

nice to meet you..

p/s : i follow you.. follow me back okey,, nice~~