Contest I Choose To Wear Hijab

Assalamualaikum jawab jangan jawab ye ...hehe malam niy aku nak masuk satu contest  I Choose To Wear Hijab....kalau korang nak masuk jugak jom join skali...tekan je banner kat bawah tu..

\


cantel kan banner niy...jadi apa tunggu lagi tekan je kat banner n then join terus..opsss sblom lupa aku nak mencuba nasib nak pertaruhkan gambar aku yang ntah ape2 niy (tangan didada mata keatas har3)


dan satu lagi


hehe...aku harap boleylah menang niy mudah-mudahan kan?
doakan aku ye...

~bye....

6 comments:

Salwa Ismail said...

Thanks sebab join! :D

Amalia said...

thanks follow :D jom jemput singgah ke blog saya :D http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/hot-news-penyu-dah-pupus.html

♥ Miss Hearty ♥ said...

nice dear ! gud luck ^^ kite pon join..
http://heartylolipop.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

Nadiah_Rahman said...

hye , nad dr contest same .dtg n follow cini , gudluk yeah !
http://hemzterholikz90.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

Cik Amal said...

saya dari contest yang sama
good luck dear :)
done follow sini

http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

Dianaa said...

dari contest yg sama,
good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

jemput join giveaway dari FD ye ^^
http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html