Segmen : Follower Pilihan Niera

Assalamualaikum u olzz new entri dari ziha lagii..hehehe 
hari niy ziha nak masuk lagi satu segmen sebab hati niy tergerak sangat-sangat nak masuk hehehe...
untuk informasi kamu semua ziha rase tapi tak pasti niyh la segmen yang terakhir ziha masuk before ziha say good bye untuk pergi asrama "tercinta" tercinta la sgt..hua3



kalau korang nak masuk tekan je ye bannner tu kat atas tu...ziha harap ziha terpilih n tak lupa untuk korang juga semoga terpilih!
 ingat tarikh tutupnya 22jun tau...
jadi ape tunggu lagi tekan banner tu skrg..cepattt
bye2

8 comments:

aisyah humaira' said...

jom sama2 kita terjah mereka yang dah join dan follow mereka !!

http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-follower-pilihan-niera.html

ajak ramai2 dan jangan lepaskan peluang jadi top referral! ♥

Anzulna said...

singgah n follow ;) http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Atirah ★ said...

Datang dari segmen yang sama .
Blogwalking ke blog yang serba comel ni . Follow kalau sudi . :)
Tinggalkan jejak di komen entry ni ye . :)
http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Yaya said...

dari segmen yang sama
jemput-2 lah datang ke blog saya ^^

http://apink221.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Pecinta pink^^ said...

salam..saya singgah melawat..dari segmen same..gud luck ye..jom jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html thanx tau:)

Mrs.BuduBilis said...

singgah dari segmn yang sama http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera

putri=) said...

Sggh dr segmen yg,same.. (: http://wpfkamal.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

~Setanggi Syurga aka NurHidayah Ali said...

http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

Datang follow dari segmen yang sama..jemput singgah ke blog saya.. ^_^
salam ukhwah fillah..