Aku benci kau!!

Assalamualaikum sume....korang tau tak kenapa aku bagi entri aku kali niy  "aku benci kau" camni alkisahnya beberapa hari lepas aku baru je balik kem..kem kat La Hot Spring,Besut Terengganu..perjalanan aku n rombongan sekolah dari SMT Bachok ke La hot spring tu mengambil masa lebih kurang 1@2 jam gitu la sebab aku time tu tengah tido hahaha...bangun-bangun je aku dah sampai kat destinasi ...aku ingatkan La hot spring tu byak kolam rupa2nya hanya ada 2 je kolam air panas n aku sekarang niy terletak betul ditengah2 Felda Penan ...sangat menakutkan...nak buat camne kan dah sampai aku pom teruskan tekad pergi masuk sambil dengar arahan cikgu..
lepas aku dengar arahan cikgu,cikgu pom arahkan rombongan yang pergi tu pergi ke tempat penginapan ...aku ingatkan tempat penginapan tu cantik,selesa dan ada air cond rupa-rupanya korang nak tau tak camne rupa penginapan tu???
betul niy nak tau?? xmnyesal?? aku rasa kandang kambing lebih cantek tau..bukan aku nak hina tapi orang penjaga kat situ jugak panggil tempat tu kandang kambing..aku pom terus panggil tempat tu kandang kambing..hehehe
 
camni la lebih kurang...
tidur malam byak nyamuk tau abis seluruh badan merah tau...pastu hari terakhir aku kat sana hari sabtu time tu la cikgu adakan jungle trekking aku rasa menyesal gila pegi first aku pikir lau aku tak pergi rugi sbb niy adalah experience yang pertama aku pergi kat situ n akak2 form5 cakap air terjun kat atas tu cantek rugi sape tak naik tgk...aku pom ape lagi ok la cikgu saya pergi la...lepas naik tu sampai la kat sebuah gua yang dipanggil"Gua Bahtera" bentuknya subahanallah macam kapal besar sangat tapi sini jugak aku nak mintak maaf sbb aku xde gambarnye kamera aku tertinggal kat dalam kandang kambing la...sedey sob2 
oleh sebab teruja sgt aku tengok gua bahtera tu aku sehingga tak tersedar yang kaki aku dah dinaiki pacat yang menggila..ahhhhh aku pom buang la pacat tu tapi oleh sebab terlalu byak pacat yang naik atas kaki aku aku pom akak!!!!! pacat naik atas kaki adik aku panggil kat form5 yang berani sikit sambil air mata time tu mencurah2 keluar..akak tu kata tenang dik,tenang nanti akak buangkan aku pom lap je air mata sehingga habis akak tu buang pacat kat kaki aku..
TERIMA KASIH YE AKAK syang kamooo..
muaahh...
dan kepada pacat yang menyerang aku tu aku benci sama kamoo...kau pergi jauh aku tak nak tengok kamu lagi...benciiiii
okeyla ...sebenarnya panjang lagi tapi rasa tangan niy mals plak nak menekan kat atas keyboard niy...so masa untuk aku ucap bye2....seen u olzzz

2 comments:

EiQmAl HaKiEm said...

nasib baiQ aQ x pi..ahakz..lalala..euww pacat..yerks!! :P

Chenta Eyfa Najibrz said...

cian nyew adik..