Walkaton D'Raja Kelantan ~12~

Assalamualaikum semua... lamanya aku xupdate blog niyh dah berhabuk n bersawang dah..hik3
korang cmne sihat?? aku alhamdulilah sihat...okeyh pejam celik,pejam celik tengok dah nak exam la...my preparation nak cakap da buat tak lagi dan nak ckap tak buat da ada sikit2..tapi apa yang aku paling harap2kan exam kali niy ada peningkatan untuk result aku tuh...hehehee insyallah aku akan berusaha selagi termampu..:D
korang tau x kelmarin aku de join satu program iaitu program walkaton bersama sultan kelantan...best tau duk merayap kat stadium tuh..hehehe joom layan gambar yang aku amik semalam sebentar...

aku n miejah!!





my besties Sukri n Harith


hehehehee...si pendek n si tinggi..:D


yang niy plak si eiqmal n farizzz ...

juz this xbanyak gambar yang aku amik...sbb masa tuh panas jadi mood nak berposing jadi tak de hehehheee..
okeyh juz thisss..

1 comment:

Nurul Fazlina Mohamad Zahran said...

Hai!! :)

Done following ur blog..
kalau sudi meh la blogwalking blog sye,
n follow :D
btw, very nice blog! :)
http://fazlinazahran.blogspot.com/